Hvad vil det koste at bygge et nyt typehus?

Picture of DanskTypehus

DanskTypehus

Redaktionen

Del indlæg:

Omkostningerne ved nye huse i Danmark varierer vildt meget afhængigt af hvor det bliver bygget og hvilke funktioner der er inkluderet – men der er altid noget derude på ethvert budgetniveau!

Typen af bolig, du ønsker at bygge, skal passe ind i din gade og må ikke blokere for sollyset fra naboejendommene.

For at få en grov idé om omkostningerne ved at bygge nye rækkehuse, herunder murerarbejde til nye rækkehuse i København, se nedenfor:

Vi anbefaler, at du kontakter godkendte bygherrer eller arkitekter direkte, før du tager stilling til, hvor meget det vil koste at bygge et nyt rækkehus!

Generelt kan vi dog sige, at priserne på boliger varierer fra region til region – men der er altid noget til ethvert budget.

For mere information om, hvor meget nye rækkehuse vil koste dig, kan du kontakte din kommune eller en godkendt bygherre.

De vil være i stand til at give et groft overslag over, hvad dit nye husprojekt kan ende med at koste efter at have taget højde for alle de forskellige variabler, der påvirker denne pris.

For eksempel: Hvis du ønsker en ny facade med vinduer og dørkarme, kan dette stige med ca. 25 % i forhold til vores oprindelige tilbud, hvis disse funktioner

Hold dig opdateret

Se andre indlæg

Dansk typehus er i fokus

Hvad er byggeprocessen? Byggeprocessen for et dansk typehus er meget enkel. Først skal du kontakte os og fortælle os, hvad du leder efter. Derefter hjælper

Læs mere »